Étlap
Levesek
Előétel
Szárnyas ételek
Sertéshúsból készült ételek
Halételek
Marhahúsból készült fogások
Húsmentes ételek, saláták
Saláták, svanyúságok, befőtt
Köretek
Mártások, kiegészítők
Édességek, desszertek
Allergének
Kapcsolat
Hírek
Galéria
Térkép
Fizetési módok
Nyitvatartás
HU
|
EN
|
DE
É
tlap
Halételek
HUF
Szögedi halászlé filézett pontyból
(4)
bográcsban (6 dl+15dkg)
csészében (2dl+5dkg)
4400,-
2200,-
Szögedi halászlé filézett harcsából
(4)
bográcsban (6 dl+15dkg)
csészében (2dl+5dkg)
4500,-
2300,-
Szögedi halászlé vegyesen
(4)
bográcsban (6 dl+15dkg)
csészében (2dl+5dkg)
4500,-
2300,-
Főtt pontytej
(10dkg) (4)
1200,-
Öreghídi harcsapaprikás túrós csuszával
(1,3,4,7)
5200,-
Rácharcsa
(csípős lecsó raguval, tejföllel besütve, sült szalonnával) (1,4,7)
5200,-
Ropogós harcsa citromos zöldségsalátával
(1,3,4)
5200,-
Pisze Matyi harcsája
(roston sült harcsafilé, borsmártás, rántott hagymakarikák) (1,4)
4800,-
Besütött harcsa főszakács módra
(párolt spenótágyon, spárgával, sajttal) (1,4,7)
5600,-
Ropogós, rántott harcsafilé mustárral, fokhagymával kenegetve
(1,3,4,10)
4100,-
Pontytepertő lilahagyma-salátával
(1,4)
4400.-
Szegedi pontyfilé
(paprikás lisztben sütve, fokhagymásan) (1,4)
4100,-
Tigrisrákfarok ropogós bundában, édes chili mártással
(1,2,3)
5800,-
Áraink forintban értendők!
2012 - Vendéglő a Régi Hídhoz © Minden jog fenntartva
Honlap fejlesztés, keresőoptimalizálás